Меню

Wedgwood Wonderlust: жага мандр та чудес

15 лютого, 2022

Зустрічайте яскраву новинку від Wedgwood: колекція Wonderlust, натхненна навколосвітніми подорожами, додасть особливих фарб кожному новому дню.

Над створенням колекції Wedgwood працював у колаборації із британською художницею Claire Luxton.

Пропонуємо вам відправитися в турне екзотичними й незвіданими територіями —від тропічної спеки Амазонки до зелених джунглів В'єтнаму разом із колекцією Wonderlust. Візерунки цієї серії присвячені найяскравішим і найнезвичайнішим представникам флори та фауни, що населяють нашу планету. Мавпи, змії, папуги та леопарди розмістились серед химерних рослин, повних таємниць. Цілком можливо, що різні варіації яскравих кольорів та ілюстрацій цієї серії пробудять у вас пристрасть до колекціонування, адже кожен дизайн Wonderlust — це шматочок історії того чи іншого регіону.

Колекція зі змістом

Зображення тварин, рослин та птахів у різних куточках світу несуть у собі особливий сенс. Так, наприклад, малюнок журавля на блюдці Midnight Garden символізує щастя і вічну молодість, водяні лілії в Crimson Orient і Waterlily означають відродження, примула Primrose — юність і невинність, яблуневий цвіт Apple Blossom — любов і чуттєвість, а священний в Азії лотос Pink Lotus — мудрість. Ви можете підібрати чудовий подарунок, вклавши в нього свою ідею, або просто помріяти про пригоди, сидячи за чашкою чаю з цієї чудової колекції.

Буяння фарб

Яскраві, насичені кольори та принти Wonderlust створюють особливу атмосферу та підкреслюють індивідуальність свого власника. Поєднання помаранчевого, синього та жовтого кольорів у візерунку Golden Parrot було натхненне Бразилією та річкою Амазонка. Золотий папуга на цьому принті внесе грайливий колорит у ранкову рутину навіть у найпохмуріший день. Серія Menagerie із зображенням африканського леопарду, папуг, метеликів та водяних лілій у ніжній синьо-рожевій колірній палітрі створює відчуття свіжості та розкішної елегантності. А магічний смарагдовий принт Emerald Forest, натхненний еклектичним поєднанням англійської флори та фауни, перенесе вас у атмосферу казкового лісу.

Колекція Wonderlust включає чашки та блюдця, кухлі, тарілки, а також рамки для світлин. Усі вироби представлені в красивих подарункових коробках Wedgwood та готові бути врученими в особливий момент.

Про компанію

Заснована в 1759 році, компанія Wedgwood є однією з найстаріших гончарних фабрик в Англії, досі займаючи передові позиції в галузі британського дизайну та майстерності. За кожним виробом стоїть понад 250 років історії, й оскільки британці вшановують традиції, багато дизайнів Wedgwood можуть здатися вінтажними. Але це не зовсім так. Компанія дивовижним чином поєднує традиційні та ультрасучасні візерунки, класичні та мінімалістичні форми виробів. Для кожної унікальної події та для різних видів сервірування знайдеться свій посуд від Wedgwood.

Поради експерта: Як відсвяткувати День закоханих та що подарувати

Попередня

Reflections Copenhagen: краса, що зворушує почуття

Наступна