Меню

Rosenthal вражає: нова колекція Swarovski

19 жовтня, 2023

Зустрічайте: колекція Rosenthal х Swarovski

Ми знаємо про любов Rosenthal до співпраці з гігантами світу моди, наприклад, з брендом VERSACE. Зв’язок між модою, стилем життя та дизайном має чимале значення для Rosenthal. І тепер ми раді представити нову колаборацію — Rosenthal х Swarovski.

Чому саме Swarovski? Як пояснюють в Rosenthal, обидві компанії шанують спадщину та мають спільне бачення майбутнього в світі дизайну. Вони були одними з перших, хто будував бренд класу люкс ще понад 100 років тому, і обоє продовжують виробляти свої продукти на батьківщині: Rosenthal в Німеччині, а Swarovski — в Австрії. Пристрасть до створення шедеврів об’єднали Rosenthal і Swarovski та призвели до появи спільної колекції.

Signum — натхненна австрійським художнім рухом XIX століття, має виражені риси ретрофутуризму. Головним елементом дизайну є восьмикутник, що символізує класичні дорогоцінні камені, він прикрашений золотими вставками. Кристал зустрічається й на деяких виробах: у молочника, цукорниці, кавника та чайника він служить ручкою на кришці. Окрім цього, центральним мотивом на тарілках та інших предметах є гравіювання лебедя Swarovski.

Колекція представлена чашками, блюдцями, тарілками та вазами в чотирьох різних кольорах, які відповідають фірмовим кольорам Swarovski.

Signum Rose

Signum Fern

Signum Jonquil

Signum Azure

Signum — це втілення розкоші, стилю та мистецтва сервірування столу. Кожен виріб представлений у високоякісній подарунковій упаковці. Колекція доступна в TWLV для передзамовлення на сайті.

Мідний посуд De Buyer

Попередня

Знайомтесь із новим брендом: William Edwards

Наступна