Меню

Знайомтесь із новим брендом: William Edwards

16 лютого, 2024

У мережі салонів сучасного сервірування TWLV представлено новий англійський бренд порцелянового посуду – William Edwards. Пристрасть до форми, дизайну та традиційної британської майстерності є джерелом натхнення для створення кожного виробу з порцеляни William Edwards.

Компанія William Edwards, заснована в 1993 році Вільямом Едвардсом, випускником Королівського коледжу мистецтв у Лондоні, спеціалізується на розробці та виробництві вишуканої кістяної порцеляни як для готелів класу люкс, так і для роздрібних клієнтів по всьому світу.

Місією William Edwards завжди було відстоювання майстерності та традиційних навичок, що існують у Сток-он-Трент, центрі керамічної промисловості Англії з кінця 1700-х років. З 1995 року William Edwards базується на історичному заводі Anderton Works в центрі гончарних майстерень.

William Edwards та його команда добре відомі своїм умінням декорувати вишукану кераміку для відомих брендів Великобританії та всього світу, включаючи співпрацю з шеф-кухарями, володарями зірок Мішлен, такими як Бретт Грем та Том Керрідж, для створення чудових, але практичних колекцій посуду.

Для кістяної порцеляни, чим вищий вміст кісткової золи, тим твердішим і яскравішим стає виріб. Всі вироби William Edwards містять 47% кісткової золи.

КОЛЕКЦІЯ REED

Вільям Едвардс і його команда створюють неперевершені колекції посуду для готелів, ресторанів, а також роздрібних клієнтів по всьому світу. Проте можуть похизуватися і власними серіями, серед яких весняна Reed.

Дизайн колекції натхненний красою сільської місцевості. Асортимент містить намальовані вручну ілюстрації типових для англійської природи птахів, зокрема зимородка та жайворонка. Окантовка з 24-каратного золота додає додаткового відчуття розкоші. Представляємо у цій колекції салатники, тарілки, чайник, чашки, блюдо та блюдця. Запрошуємо познайомитись із брендом детальніше та оглянути всю красу колекції Reed в магазинах TWLV у Києві, Одесі та Дніпрі.

Rosenthal вражає: нова колекція Swarovski

Попередня

Хороші манери: день народження бутіка «12 Персон»

Наступна