Меню

Весільний сезон у TWLV

5 липня, 2023

Весілля — це особлива подія, наповнена урочистістю і романтикою, адже у цей день двоє закоханих сердець розпочинають нове життя разом. Хвилюючі миті щастя хочеться розділити з найдорожчими, тому це свято є чудовою нагодою зібратися разом із рідними та друзями. Ми створили добірку красивих подарунків на весілля, які приємно вразять молоде подружжя.

КЕЛИХИ ДЛЯ ШАМПАНСЬКОГО

Набір кришталевих келихів Eisch Champagne Exclusiv перетворить подачу шампанського на окремий вид мистецтва. Завдяки особливій технології виготовлення ці келихи не містять свинцю і насичуються киснем на стадії виплавки, що дозволяє розкрити смак і аромат шампанського повною мірою. В наборі йде 2 келиха на витонченій ніжці та подарункова коробка у благородному чорному кольорі.

Французький кришталь Cristallerie de Montbronn можна побачити в найкрасивіших палацах, престижних ресторанах і готелях світу. Це одні з найбажаніших келихів на урочистих прийомах, тож нехай і ваше свято засяє світлом, що грайливо відбивається від рельєфної чаші. У колекції SEVILLE представлені дві форми — кругла та видовжена, серія Traviata має келихи задекоровані золотом, а також варті уваги келихи у темному сірому відтінку з абстрактним фігурним дизайном.

Набір келихів з романтичної колекції VERA WANG LOVE KNOTS GIFTWARE від британського бренда Wedgwood призначений для ігристих вин. Незвична форма чаші гармонійно поєднується з посрібленою ніжкою і бантиком, зав'язаним навколо келиха. Символічним для подружжя стане те, що бренд Wedgwood вже понад 250 років втілює сімейні традиції у своєму виробництві та дизайні. А тому отримати такий подарунок буде рівнозначно побажанню жити довго й щасливо разом.

ПРИБОРИ ДЛЯ ТОРТА

Кожен шар весільного торта — це втілення майстерності кондитера, яка розкривається в ніжних текстурах, багатих начинках та витончених декораціях. Подаруйте молодим набір приладів для торта Wedgwood Vera Wang Love Knots Giftware, що складається з лопатки та ножа. Прибори нагадуватимуть подружжю про одну з найромантичніших вечерь в їхньому житті щоразу, коли будуть користуватися ними.

РАМКА ДЛЯ ФОТОГРАФІЙ

Всесвітньо відома модельєрка Вера Вонг створила для Wedgwood дизайн не лише келихів та столових приборів, а й елементів декору. Металева рамка Wedgwood Vera Wang Love Knots Giftware допоможе молодятам зберегти найдорожчі спогади з весілля.

Створюйте незабутні враження у найважливіші для вас дні разом з TWLV! 

Свято у родинному колі

Попередня

Мідний посуд De Buyer

Наступна