Меню

TWLV & Vogue UA: В гостях у Каті Сільченко

28 листопада, 2021

Що таке дім? Це саме місце чи почуття, які воно в нас викликає? Спільно з Vogue UA ми запустили відеопроєкт «В гостях у…» і шукаємо відповіді на ці питання, заглядаючи в гості до наших героїв і попутно дізнаючись про їхні сімейні традиції, приємну рутину й дорогі серцю дрібниці.

Героїня нашого першого випуску — дизайнер та засновниця бренду The Coat Катя Сільченко. Катя живе в затишній квартирі разом із дочкою Саті.
Суботній ранок пройшов за затишним спілкуванням про сімейні сніданки, улюблені книги, художні матеріали та посуд, якими заповнена Катина квартира. Також поговорили про принципи work-life balance та про важливість відпочинку у вихідні.

Катя Сільченко

Улюблений сніданок Каті — сирники. І на цьому любов до традицій не закінчується: інтер’єр квартири вмістив багато деталей українського походження. Наприклад, вазу, цукорницю та макітру від Gunia Project. Цей український бренд вміло поєднує фольклорні елементи та сучасність. Колекції Gunia Project надихнуті майстерністю гуцулів, мотивами Київської Русі та орнаментами з Національного музею прикладного мистецтва.

Цукорниця, ваза та макітра Gunia Project

«Коли я оформляла цю квартиру, то хотіла, щоб у ній було якомога більше українського, — ділиться Катя, — я й іншим часто раджу купувати меблі, декор та предмети інтер’єру від наших дизайнерів.»

The Coat виповнилося сім років, і з цієї нагоди Катя не лише презентує нову колекцію, а й оновить шоу-рум. У пошуках ідей вона провела деякий час у Парижі. Катя взагалі любить оточувати себе речами, що надихають. Так, наприклад, на кавовому столику та робочому столі можна побачити вироби Georg Jensen, артнабір Karl Lagerfeld від Faber-Castell, а також вази та свічники Reflections Copenhagen.

Глечик, блюдо та свічники Georg Jensen

Ваза «Південний пляж» Reflections Copenhagen

І Reflections Copenhagen, і Georg Jensen — данські бренди, які переосмислюють класику і створюють нові, дивовижні дизайнерські речі. Вази, свічники, флакони та підставки можна використовувати як за їхнім прямим призначенням, так і просто як декор.

Піала «Медісон» Reflections Copenhagen

Для гарних сніданків та чаювання Катя обрала порцеляну Arris від Wedgwood. Елегантний посуд із цієї колекції чорного, білого та золотого кольорів можна поєднувати на свій смак, будь то урочиста зустріч або ваш особистий кавовий ритуал вранці.

Колекція порцеляни Arris від Wedgwood

Чайник Wedgwood Arris Tableware

На питання про те, що ж таке дім, дизайнер без зволікання відповідає: «Мій дім там, де моя донька».

Подивіться повне відео TWLV & Vogue UA: В гостях у Каті Сільченко.

Відео: Dima Honcharov @TeamTeam
Журналіст: Daria Slobodianyk
Світло: Max Pilipenko
Монтаж: Pavel Neryanov
Фото: Anya Dvorianets
Флористичний дизайн: Julia Borisenko @Pepperose.studio
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

 

Ніжна чуттєвість Far, Far, Closer

Попередня

TWLV & Vogue UA: В гостях у Саші Бородіної

Наступна