Меню

TWLV & Vogue UA: В гостях у Саші Бородіної

13 грудня, 2021

Ми продовжуємо наш спільний з Vogue UA відеопроєкт «В гостях у…» де, зазираючи в гості до наших героїв, дізнаємося про їхні сімейні традиції, приємну рутину й дорогі серцю речі. Друга героїня нашого проєкту — Олександра Бородіна.

Олександра Бородіна

Саша працює в технологічній компанії Roosh, яка створює та інвестує в проєкти, пов’язані з машинним навчанням, штучним інтелектом та іншими перспективними напрямами. Одні з найвідоміших — програма із заміною осіб на відео та GIF Reface та венчурна студія Pawa. Попри сферу передових технологій, Саша разом із бойфрендом Владом Буйволом воліють жити в старовинному будинку з високими стелями та паркетом, що приємно поскрипує, а також насолоджуються прослуховуванням вінілових платівок.

Свічник Georg Jensen Cobra та дошка для шахів Skyline Chess

Ваза Georg Jensen Cafu

Книга Assouline “Four Seasons: The Art of Hospitality”

«Мій будинок — це моє місце відпочинку», — ділиться Олександра. Коли багато працюєш, то розумієш важливість відпочинку для продуктивності та внутрішнього балансу. У квартирі, розташованій у самому серці Києва, у конструктивістському будинку 1928 року є все, щоби розслабитися. Програвач і вініли сусідять із журналами та книгами, а вінтажні данські меблі прикрашені свічками. Особлива атмосфера панує на кухні, де проходять найкращі в місті домашні вечірки та грає найрізноманітніша музика — від джазу до техно.

Олександра Бородіна та Влад Буйвол

Саша та Влад люблять готувати вечері разом із друзями, спілкуватися під гарне вино та подорожувати. З найулюбленішого та популярного посуду в будинку — келихи Winewings та декантер від Riedel. Влад Буйвол — керівник проєкту натуральних вин Sabotage Wine, тому без благородних напоїв у цьому будинку не обходиться жодна зустріч. Улюблене вино Саші — помаранчеве, а домашня колекція келихів налічує понад 30 примірників. Навіть виїжджаючи на природу, пара бере келихи із собою.

Декантер Riedel AMADEO, келихи для вина колекції Winewings та порцеляновий посуд Rosenthal Junto

Фраже Sambonet Rock Matt Champagne, ваза Rosenthal Junto та підставка під тарілку з натуральної шкіри LINDDNA Cloud/Nupo

Cтакани Ichendorf Poseidon, пляшка «Бегемот» Ichendorf Animal Farm

Шахова дошка Skyline Chess

Подивіться повне відео TWLV & Vogue UA: В гостях у Саші Бородіної.

Відео: Dima Honcharov @TeamTeam
Журналіст: Daria Slobodianyk
Монтаж: Pavel Neryanov
Фото: Anya Dvorianets
Стиль: Nastya Yatsenko
Асистент стиліста: Sofiia Gromadiuk
Макіяж та зачіска: Vitalia
Флористичний дизайн: @Pepperose.studio
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

TWLV & Vogue UA: В гостях у Каті Сільченко

Попередня

Сервірування святкого столу

Наступна