Меню

Свято у родинному колі

4 липня, 2023

Щороку 8 липня в Україні відзначають День родини. У цей день хочеться відкласти робочі справи і зібратися разом з найріднішими за сімейним столом. Можна організувати пікнік з виїздом на природу чи сходити на екскурсію до музею. Для дітей можна організувати сюрприз: квест або ігрову програму, де вони зможуть взяти участь разом з батьками та іншими родичами. Найголовніше — увага та любов, які ви подаруєте близьким. А щоб підкреслити урочистість свята, зібрали ідеї красивих презентів для всієї родини.

ТЕКСТИЛЬ І АКСЕСУАРИ

Сервірування святкового столу розпочинається з вдало підібраної скатертини. На честь Дня родини пропонуємо обрати жакардову скатертину і серветки від Garnier Thiebaut. Білосніжна бавовна з колекції Beauregard White має особливе покриття, завдяки якому є зносостійкою та має чистий і привабливий вигляд довгий час.

Прикрасити серветки можна каблучками американського бренда L-Objet. У наборі 4 каблучки платиново-золотистого кольору.

ВИШУКАНИЙ ПОСУД

Колекція LIBERTY від Porcel натхненна орнаментальним стилем Art Noveau з використанням золотих і зелених ліній. Порцеляновий посуд Porcel виготовлений у Португалії і вже декілька десятиліть бренд вражає поєднанням технологічних інновацій та традицій ручної роботи.

Rosenthal VERSACE BAROCCO MOSAIC — це колаборація двох легендарних брендів, яка втілилась у дійсно неповторному дизайні. Чотири принти від VERSACE переплелися в ефектну композицію на тонкому фарфорі за допомогою техніки петчворка. Ця колекція є знахідкою для поціновувачів високого стилю.

А от білосніжна колекція SANSSOUCI від того ж Rosenthal — це вже зовсім інший стиль сервірування, натхненний епохою рококо. Рельєфна поверхня тарілок чи піал у поєднанні з золотистими краями створює благородну атмосферу святкового столу. До колекції входять обідні та десертні тарілки, чашки для чаю, блюдця, піали, салатники та інші предмети сервірування. 

СТОЛОВІ ПРИБОРИ

Красиве сервірування вимагає вдало підібраних столових приборів. Оберіть набір Robbe & Berking Jardin — і ви не прогадаєте. Комплект містить 30 предметів зі стерлінгового срібла на 6 персон. Прибори прикрашені рослинними орнаментами із зображенням лілій. 

ЛІТНЯ ЕСТЕТИКА ICHENDORF

Скляний посуд Ichendorf можна назвати амбасадором сімейного дозвілля. Особливість дизайну полягає в невеликих кольорових фігурках тварин, які розміщені всередині склянок і глечиків: їх хочеться розглянути ближче і пофантазувати про їхню історію. 

Головні герої колекції Animal Farm: кролик, качка і равлик. Скляний посуд Ichendorf сподобається дорослим і дітям, адже він призначений для холодних напоїв: води, компотів, морсів, лимонаду тощо. Саме те, що потрібно влітку!

Подарунки до Дня батька

Попередня

Весільний сезон у TWLV

Наступна