Меню

Подарунки до Дня батька

15 червня, 2023

У нас є 365 днів, щоб сказати йому "я тебе люблю", але є особливий день, коли до цієї щирої фрази хочеться додати подарунок. До Дня батька створили добірку потрібних чоловічих речей, які подарують приємні емоції на свято і будуть приносити задоволення щоразу під час користування ними.

Книга "Polo Heritage" Assouline Classics Collection

Легендарна книга про історію поло, що охоплює різні країни та континенти. Спорт британських королів та еліти зображений в історичних фотографіях, що відображають найпрестижніші турніри по всьому світу.
Кількість сторінок: 300
Мова: англійська.

Склянка для віскі Riedel LAUDON BLACK

Насправді, будь-який предмет від австрійського бренду Riedel є відмінним подарунком. Однак, якщо говорити про презент з чоловічою харизмою, то особливої уваги заслуговує колекція LAUDON. Кришталеве скло у чорному кольорі з традиційним геометричним гравіюванням — це вдалий вибір для поціновувачів віскі. 
Об'єм: 0,295 л

Попільничка Rosenthal Versace Medusa Lumiere

Це плід вражаючої колаборації двох гігантів — Rosenthal та VERSACE. У колекції MEDUSA моделі містять символи VERSACE: голову Медузи. І ця попільничка не стала виключенням. Виготовлена з потовщеного скла, вона є символом поєднання різних стилів і зробить привабливий акцент в домашньому декорі.

Набір: дифузор та картридж для автомобіля Wilderness Maison Berger

Якщо чоловік любить доглядати за авто, він неодмінно оцінить вашу турботу у вигляді цього подарунка. Maison Berger створюють першокласні аромати для дому, а також салонів автомобілів. Дизайн дифузора продуманий до дрібниць, його можна заправляти різними картриджами і насолоджуватися ароматами всередині під час кожної поїздки. Аромат Wilderness поєднує свіжі деревні ноти з ледь відчутними відтінками лайма та грейпфрута. 

Естетика чоловічого відпочинку з LSA

Колекція скляного посуду та аксесуарів Whisky Club Peat Brown створена для комфортного вечора у компанії друзів. Лише уявіть виважені чоловічі розмови про найважливіше під мелодії виконавців їхньої молодості. Картину ідеально доповнять графин та склянки для віскі з темного коричневого скла, а також попільничка для сигар. 


Обирайте подарунки до Дня батька, які допоможуть висловити найтепліші почуття, адже ваша увага — найдорогоцінніша.

 

Затишний Великдень: декор та сервірування

Попередня

Свято у родинному колі

Наступна