Меню

Затишний Великдень: декор та сервірування

3 квітня, 2023

Великодній настрій витає у повітрі. Тематичні декоративні статуетки створюють домашній затишок, а новий кухонний текстиль освіжає кухню. Зібрали для вас ідеї для декору полиць та сервірування святкового столу до Великодня.

СТАТУЕТКИ

Символом Великодня у європейських країнах є кролик. Цей персонаж нібито розмальовує яйця до свята і ховає їх у саду, а зранку у великодню неділю діти шукають їх. Саме тому навесні статуетки кроликів стають новими членами багатьох родин по всьому світу.

Тематичні порцелянові статуетки кроликів та котів Hutschenreuther надзвичайно атмосферні, адже створені фабрикою, що плекає традиції святкування Великодня ще з 1814 року. Пропонуємо яскраві кольорові статуетки кроликів чи однотонні білі. А окремої уваги варта серія статуеток, головними героями якої є весняні коти.

  

СВІЧКИ

Також прикрасьте кухню чи кімнати свічками у формі кролика та пташки від Gunia Project. Пташка, що співає про доброту і любов, є символом весни і свободи. Свічки виготовлені ​​вручну з кераміки і наповнені соєвим воском і натуральними оліями.

І, декоруючи оселю, не забувайте про квіти, зелень та писанки, які освіжать дім весняним настроєм.

СВЯТКОВЕ СЕРВІРУВАННЯ

Великодній обід вважається урочистою подією, до якої готуються відповідально і заздалегідь. Одна з важливих деталей під час сервірування — кухонний текстиль.

Французький бренд Garnier Thiebaut вже декілька століть виробляє якісну та естетичну бавовну, а тому допоможе вам створити неперевершену атмосферу. Обирайте рушники, серветки, скатертини чи доріжки на стіл Garnier Thiebaut і насолоджуйтесь естетичною красою вашого столу.

Колекція посуду Nora Spring Vibes від Hutschenreuther — як ковток свіжого повітря на кухні. Квіткові принти на білій порцеляні переносять подумки на галявину, де нещодавно виросла трава, розпускається листя на деревах і літають різнокольорові метелики. До колекції входять тарілки різного діаметру, блюдце, піала, підставка під яйце, а також чашка.

Традиційна великодня паска чи інший святковий десерт теж заслуговують розкішної подачі, наприклад, на квадратному блюді Rosenthal чи високій підставці Dibbern Classic.

Серед десятків варіантів столових приборів саме цієї весни радимо зупинитися на вишуканих колекціях німецького бренду SAMBONET RETAIL традиційного сталевого кольору або у різних відтінках золотого. Пропонуємо набори на 24 чи 30 предметів, а також невеликі десертні комплекти.

Святковий стіл майже готовий. Не вистачає лише… Нам — келихів німецького бренду Eisch. Ніжки келихів із колекції Ravi вручну розписані 24-каратним справжнім золотом, а тому мають злегка нерівну рифлену поверхню, яка не тільки привертає увагу, але й приємна на дотик.

А ваше ідеальне сервірування може бути зовсім іншим. І TWLV безмежно приємно бути його частиною.

На старт, увага, Масниця!

Попередня

Подарунки до Дня батька

Наступна