Меню

Сервірування святкого столу

21 грудня, 2021

Накрити гарний стіл для родичів і друзів на Різдво — це один із проявів любові та турботи. Ви в пошуку ідей, як це краще зробити? Тоді ділимося з вами декількома порадами святкового сервірування.

1. Закладіть основу для центральної прикраси

Центральні предмети — це чудова фокусна точка вашого столу, але їм потрібне щось, що послужить основою. Покладіть спеціальну тканинну доріжку або гарний святковий рушник.

2. Створіть центральний елемент

Це може бути вінок або лінія з гілок, прикрашених свічками, шишками, фруктами та ялинковими іграшками. Також у якості прикрас чудово підійдуть тематичні різдвяні фігурки.

3. Сервіруємо в кілька шарів

Під обідню тарілку покладіть спеціальну підставку або гарну серветку. Якщо цього вимагають ваші частування, зверху поставте салатну, супову тарілку тощо.

4. Останній штрих

Всередину тарілки покладіть складену серветку з підписаною карткою та яку-небудь милу прикрасу — бант, ялинкову іграшку, сніжинку або імбирний пряник. Такі маленькі штрихи мають велике значення.

5. Не забувайте про решту їдальні

На спинку кожного стільця можна почепити маленький різдвяний віночок. Кавовий столик, комод чи інші меблі в кімнаті прикрасьте фігурками, гілками та ялинковими іграшками в стилі обіднього столу.

Ось як можна прикрасити стіл та їдальню до Різдва за 5 простих кроків!

TWLV & Vogue UA: В гостях у Саші Бородіної

Попередня

TWLV & Vogue UA: в гостях у Діани Ставніцер

Наступна