Меню

TWLV & Vogue UA: в гостях у Діани Ставніцер

22 грудня, 2021

Ми продовжуємо наш спільний з Vogue UA відеопроєкт «В гостях у…» де, зазираючи в гості до наших героїв, дізнаємося про їхні сімейні традиції, приємну рутину й дорогі серцю речі. І третя героїня нашого проєкту — Діана Ставніцер, засновниця концепт-стору Apt13 та Vintage Charity Market.

Діана Ставніцер

«Мій дім там, де моя сім’я», — відповідає Діана на наше традиційне питання. Разом із чоловіком Андрієм у них четверо дітей: 22-річний син Давид, 12-річні близнюки Мішель та Стефанії, а також 9-річна Вівіан. Старші діти навчаються за кордоном, але приїжджають додому на свята, тож це найрадісніший час для родини. Весь їхній затишний заміський будинок ніби оживає.

Фарфор Haviland, колекція Souffle D'or й набір столових приладів Robbe & Berking Rosenmuster Golddekor

Ваза Emaux de Longwy Boule Midi Les Inséparables

Понад усе сімейство Ставніцер полюбляє збиратися у вітальні. Молодша дочка грає на фортепіано, оточена живописом, книгами та квітами, які Діана сама збирає вранці. Так простір стає жвавішим, наповнюється свіжістю.

Книги Assouline

Ми відвідали Діану напередодні Нового року, тому змогли застати святкове сервірування. Серед предметів на новорічному столі — срібло Robbe & Berkin, кришталеві келихи Cristallerie de Montbronn і обідній фарфор Haviland. Є тут і улюблений чайний сервіз, привезений на згадку із подорожі. Діана зізнається, що не дотримується строгих правил, даючи волю експериментам у святковому сервіруванні. Їй допомагає вся сім’я — разом вони слухають музику, дивляться різдвяні фільми та роблять один одному подарунки.

Ваза Haviland Souffle D'Or

Чашки з блюдцем Wedgwood Wonderlust

На думку Діани, найкращий Новий рік — це коли вся родина збирається разом і приймає гостей. Не можемо не погодитись, адже з цього гостинного будинку дійсно не хочеться йти!

Келих для червоного вина та келих для шампанського Cristallerie de Montbronn Traviata Standard

Подивіться повне відео TWLV & Vogue UA: В гостях у Діани Ставніцер.


Відео: Dima Honcharov @TeamTeam
Журналіст: Daria Slobodianyk
Світло: Max Pilipenko
Монтаж: Pavel Neryanov
Фото: Anya Dvorianets
Макіяж та зачіска: Milena Lutskaya
Флористичний дизайн: @Pepperose.studio
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Сервірування святкого столу

Попередня

TWLV & Vogue UA: В гостях у Ірини Ковальчук

Наступна