Меню

Ідеальний набір посуду від TWLV та Youngchef

14
грудня 2021

Привіт, це ЯнгШеф.


У цьому наборі зібрано все найкраще та улюблене — те, чим я користуюся щодня.


Сковорода Le Creuset, як Bugati Veyron серед Сковорід. Благаю тебе, люби її та поважай, вона прослужить тобі багато років. До неї я підібрав ідеальну маленьку лопатку Cristel — вони мають жити як чоловік і дружина, і сподіваюся, Сковорода не буде зраджувати із залізними ложками 😊
Ніж Wuesthof — це найкраще, що могла створити людина, особливо такий як у тебе в руках. Кований, красивий, елегантний — можеш різати їм усе, що забажаєш, але тільки на дошці, тільки на дошці🤞 Коли затупиться, просто віддай мені його на день, зроблю ТО 😊
За допомогою Терки Microplane для сиру, цедри та горіхів можна створити легку хмарку, яка ідеально завершить кожну твою страву.
Готуй стильно та з задоволенням!

Ніж шеф-кухаря Wuesthof 
Універсальний помічник на кухні: найважливіший предмет базового обладнання для кожного любителя та професійного кухаря, кухарський ніж підходить для більшості завдань на кухні, для найширшого розмаїття технік нарізання та шаткування, він перетворює приготування їжі на задоволення. Довжина леза — 20 см.

Ніж для очищення овочів Wuesthof
Маленький універсальний кований ніж із тонким лезом та гладкою окрайкою призначений для нарізання цибулі та зелені, а також може використовуватися для подрібнення, очищення та прикрашання фруктів та овочів. Цей ніж для овочів із гострим лезом також добре підійде для нарізання сала. Довжина леза — 9 см.

Сковорода антипригарна Le Creuset 20 см 
Ця універсальна сковорода покрита найкращим в історії Le Creuset антипригарним покриттям і має міцну зовнішню поверхню, що легко миється. Сковорода проста у використанні й ідеально підходить для будь-яких джерел тепла. Завдяки своєму елегантному зовнішньому вигляду вона стане яскравим доповненням вашої кухні.

Сковорода антипригарна Le Creuset 24 см
Старша сестра попередньої моделі сковороди Le Creuset. Ті ж самі високоякісні матеріали та елегантний дизайн, але в більшому розмірі!

Вінчик Cristel 
Вінчик знадобиться для створення легких сумішей, для приготування млинців і деяких видів тіста, для збивання яєць. Виріб виготовлено з нержавіючої сталі, його можна мити в посудомийній машині. Довжина 22 см.

Сотейник Cristel Cookway Master inox
Посуд Cookway Master inox підходить для всіх видів приготування їжі: індукційні, газові, керамічні та електричні плити, духовка та гриль. Матеріал: нержавіюча сталь 18/10 із дзеркальним поліруванням, що зберігає смак їжі та легко очищується після приготування. Зручно для миття в посудомийній машині. Зроблено у Франції.

Шпатель кулінарний Cristel 
Із силіконовою лопаткою французького бренду Cristel із серії Poc Black/Silver можна не перейматися покриттям вашої сковороди під час готування. Лопатка виготовлена ​​з харчового силікону та витримує температуру до 210 °C. Ручка — з матової нержавіючої сталі. Можна мити в посудомийній машині.

Терка для цитрусових Microplane 
Цей класичний інструмент преміумкласу використовується знаменитими шеф-кухарями та ресторанами. Microplane — це стандарт, на який рівняються інші виробники. Оригінальне лезо дає змогу зняти тонкий шар цедри з цитрусових без гіркої білої шкірки. Інструмент чудово підходить для натирання часнику, імбиру та сиру пармезану. Ви також можете використовувати цю терку для мускатного горіха або кориці.

Дошка обробна Wuesthof
Незамінна на будь-якій кухні — сучасна, продумана та функціональна дошка Wuesthof Cutting Boards виконана з термопластичного поліуретану (TPU). Високий рівень гнучкості, що забезпечує цей спеціальний матеріал, діє як буфер, захищаючи тонкі леза ножів. Таким чином, ножі довше залишаються гострими. Матеріал не вбирає запахи та смаки й легко піддається стерильній обробці. Обробну дошку можна мити в посудомийній машині, вона має антибактеріальні властивості та витримує температуру від -20 °C до +150°C.

Порцеляновій мануфактурі Gien 200 років і вона все ще у самому розквіті

Попередня

TWLV знову відкрито!

Наступна