Меню

Воля, сила, відвага: колекція Freedom від GUNIA Project

24 серпня, 2022

«Після кожної темної смуги мусить з’явитися світла», саме ці сильні та одночасно поетичні слова засновниць бренду GUNIA Project Марії Гаврилюк та Наташі Каменської, на нашу думку, відмінно характеризують настрої українського народу, віру в перемогу та світле майбутнє нашої прекрасної країни.

GUNIA Project— наш особистий фаворит серед суто українських брендів, що дійсно мають не просто свій унікальний стиль, а й філософію та мету познайомити українців з таємничою і привабливою гуцульською культурою. Їхні керамічні свічники, декоративні прикраси та оригінальний посуд ручної роботи підкорюють з першого погляду. Асортимент бренду має свою особливу автентичну енергетику, з якою відчуваєш неповторну єдність з українською культурою.

Нещодавно GUNIA Project презентували нову колекцію, яка отримала символічну назву Freedom. До неї увійшли тематичні керамічні вироби, а також прикраси та аксесуари у синьо-жовтих відтінках. Наші особисті улюбленці: тарілки, чашки, вази та чайники зі словами «Сила», «Відвага» і «Воля». В яскравих авторських ілюстраціях та у цих коротких, але таких містких словах, і криється все багатство духу та сили українського народу.

«Колекція натхнена перемогою України над народом, який немає права приходити та диктувати свої правила. Понад усе на світі ми хочемо сказати — Україна вільна! Слава Україні!» — Марія Гаврилюк та Наташа Каменська, засновниці бренду GUNIA Project.

Всі новинки ви вже можете оцінити у магазинах TWLV та замовити на нашому сайті.

Reflections Copenhagen: краса, що зворушує почуття

Попередня

На старт, увага, Масниця!

Наступна