Меню

Reflections Copenhagen: краса, що зворушує почуття

23 лютого, 2022

Компанія Reflections Copenhagen, заснована у 2015 році, — це співпраця двох данських дизайнерів, Джулі Хугау та Андреа Ларссон, результатом якої стало створення дивовижного декору ручної роботи. Напрям роботи Reflections Copenhagen — це переосмислення традиційних стилів, кольорів та форм для створення абсолютно нового.

 

Завдяки експериментальному підходу в дизайні та використанню екстравагантних матеріалів, молодий данський бренд є одним із лідерів у своїй галузі. Вироби Reflections Copenhagen — це не просто декор, а функціональні предмети мистецтва. Абсолютними бестселерами бренду є піала Madison, серія кришталевих етажерок, ваза South Beach і свічники T-Light Holders, що з'явилися зовсім недавно, але вже встигли завоювати серця шанувальників у всьому світі.

Reflections Copenhagen представлений у відомих світових модних магазинах, таких як Harrods у Лондоні, на платформі Farfetch, а також у мережі салонів TWLV.

 

 

Колекція T-LIGHT HOLDERS

Данці вважають, що при правильному освітленні кімнати створюється затишна атмосфера та ідеальні обставини для "hygge". У своїй новій колекції дизайнери бренду Reflections Copenhagen звернулися до дивовижних композицій зі світла та кольору для втілення чаруючої атмосфери в будинку. Знайомтесь з останніми новинками T-Light Holders та ласкаво просимо до чарівного світу Reflections Copenhagen!

Texas

Цей елегантний кришталевий свічник, виготовлений із кристалів ручного огранювання, був натхненний розкішною епохою 1920-х років. При запаленні свічки кожна грань переливається м'яким сяйвом. В асортименті представлені колірні варіації Clear/Rose та Clear/Brown.

Dakota

Кутасті, строгі форми поєднуються в цій казковій композиції з кристалів. Тонкий кришталь ручного огранювання майстерно заломлює світло, а завдяки поєднанню бурштинового, чорного і прозорого відтінків, цей свічник підійде в якості подарунка як чоловікам, так і жінкам. Dakota створить блискуче доповнення до будь-якого сервірування столу, прикрасить собою робоче місце або журнальний столик.

Ophelia

Ця незвичайна серія свічників, що нагадує дорогоцінне каміння, пронизана властивою Reflection Copenhagen естетикою ар-деко. Кожен виріб виготовлений із кришталю ручного огранювання. В основі — кольорові вставки для яскравого контрасту. Свічники Ophelia представлені в кількох колірних варіаціях: смарагдовий Green/Black, аквамариновий Azure/Green та фірмове поєднання бренду — чорно-рожевий Rose/Black. Виберіть один із них або поставте поруч кілька для дивовижної гри світла й кольору.

Chicago

Витончений свічник Chicago, що нагадує магічний артефакт, прикрасить будь-яке умеблювання. Його м'які лінії та романтичні кольори притягують погляд та викликають теплі емоції. Поєднуйте його з іншими виробами Reflections Copenhagen або використовуйте як самостійний елемент для створення яскравої настільної композиції.

 

Про творців бренду

Початкова ідея Reflections Copenhagen виникла із загальної потреби Джулі та Андреа створити щось незвичайне, протистояти традиціям та мейнстріму, а також із бажання об'єднати сучасний дизайн та мистецтво. Дизайнери так говорять про свою справу: "Важливо прокидатися щасливими щоранку, щоб із нетерпінням чекати кожного дня та всього, що він принесе, і нам пощастило, що наша робота приносить радість".

Джулі Хугау (ліворуч) та Андреа Ларссон (праворуч).

Для цих двох дизайнерів важливо творити свідомо. Їхня мета — перетворити свої вироби на колекцію, яка служитиме довго й передаватиметься з покоління в покоління. Reflections Copenhagen існує в просторі між інтер'єром та мистецтвом. Якщо ви запитаєте Ларссон і Хугау, вони обидві визначають себе як дизайнерів, але зізнаються, що саме на перетині цих двох світів вони почуваються найбільш комфортно. "Ми не хочемо, щоби нас заганяли в рамки й рухаємось у тих напрямах, які нам здаються найцікавішими. Наші вироби можуть виставлятися в галереях та одночасно продаватися в магазинах.", — пояснює Ларссон.

Завершити сьогоднішнє знайомство з Reflections Copenhagen хотілося б ще однією цитатою його засновниць: "все в нашому житті є відображенням зробленого нами вибору", що привносить більш глибоке розуміння назви бренду ("Reflections" — англ. "Відображення").

  

Wedgwood Wonderlust: жага мандр та чудес

Попередня

Воля, сила, відвага: колекція Freedom від GUNIA Project

Наступна