Меню

#LoveAesthetic: подарунки до Дня всіх закоханих

9
лютого 2023

Зимові свята сповнені надзвичайної романтики, а особливо Валентинів день, головним героєм якого є найсвітліше серед усіх почуттів. До Дня закоханих TWLV зібрали варіанти подарунків, які неодмінно сподобаються вашій половинці. Книги, порцелянові та кришталеві вироби, свічники та аромадифузори від світових брендів – безліч ідей, щоб миті особливого щастя запам'яталися на все життя.

ПОДАРУНКИ ДЛЯ НЕЇ

Кохання – це глибоке почуття, його неможливо осягнути. Але є багато способів його проявити. Дарувати подарунки означає турбуватися про дорогу нам людину, сповнюючи її яскравими емоціями.

Фаянсовий набір для чаювання Gien Provence, що складається з чашки та блюдця з провансовий мотивом завжди нагадуватиме про того, хто подарував його.

Так само, як набори з квітковими принтами Wedgwood Wonderlust. Більше десяти варіантів яскравих дизайнів, які доповнять інтер'єр її кухні.

Вона обов'язково зрадіє новим келихам для червоного вина Cristallerie de Montbronn Traviata. Прозорий кришталь з витонченим візерунком позолотою – це втілення естетичної насолоди для тих, хто дійсно цінує вироби ручної роботи.

Якщо вона любить більш насичені відтінки, то набір фіолетових келихів LSA Aurora ідеальний варіант. Вони настільки унікальні, що стануть головною окрасою святкового столу, а решту часу служитимуть креативним доповненням інтер'єру у шафі чи на полиці.

Для шампанського радимо келихи LSA Champagne Theatre у відтінку Smoke Grey на високій рельєфній ніжці.

Для затишку в її кімнаті подаруйте вазу керамічну у золотому кольорі Rosenthal La Chute Gold Titanisiert чи високу вазу з нержавіючої сталі Georg Jensen Alfredo.

Обидві мають незвичні форми, а тому ще більше привертають погляд до себе.

Велике значення мають і невеликі дрібнички, якщо вони символізують кохання. Статуетки білих ангелів із серцями Rosenthal можуть стати окрасою полички біля дзеркала чи приліжкової тумби і щоразу дивлячись на них, вона згадуватиме щасливу мить, коли їх отримала.

Найкращий аромат у жіночій квартирі – це парфум коханого чоловіка, але, звісно, аромадифузори Maison Berger можуть позмагатися за лідерство у цій категорії.

А ще їй сподобаються естетичні видання, які вона буде гортати під романтичну музику та доповнювати ними кадри для Інстаграму. Книги про ювелірного гіганта Cartier Panthere, засновницю фешн корпорації Estee Lauder: A Beautiful Life чи улюблені прикраси Windows at Tiffany&Co – ці та інші подарункові варіанти стануть чудовим презентом до Дня закоханих.

 

ПОДАРУНКИ ДЛЯ НЬОГО

Чоловіки люблять подарунки не менше, ніж жінки, хоча іноді розгадати їхні справжні бажання буває не так просто. Однак ідеальний подарунок точно існує серед тих, які ми пропонуємо.

Поціновувачі міцних напоїв однозначно будуть задоволені набором склянок для віскі Eisch Cosmo Gold з першокласного кришталю та з золотистим покриттям.

А для любителів вина пропонуємо набір спеціальних винних інструментів L`atelier Du Vin Le Globe. У комплекті 6 предметів для відкорковування та зберігання пляшки у презентабельному пакуванні у формі прозорої колби. Також радимо звернути увагу на важільні штопори в шкіряній обкладинці L'atelier Du Vin NOMAD COLLECTION.

Попільничка з колекції MEDUSA LUMIERE від Rosenthal створена в колаборації з легендарним брендом VERSACE. Характерною рисою колекції барного посуду зі скла високої якості MEDUSA LUMIERE є голова медузи в підставі виробу. Модель може бути рекомендована як подарунок для шанувальників бренду VERSACE і тих, хто любить ексклюзивне поєднання стилів і привабливі акценти в домашньому декорі.

Шафу у чоловічій вітальні можуть також прикрасити книги Assouline про годинники Jaeger-LeCoultre Reverso, про один із найстаріших командних видів спорту у світі Polo Heritage чи видання про вражаючу колекцію автомобілів The Impossible Collection of Cars.

Французький бренд Maison Berger, про який ми згадували вище, також має аромадифузори для дому і з чоловічими ароматами.

Обирайте елегантний подарунок для своїх коханих серед сотень наших товарів. Ваш вибір у будь-якому разі приречений на успіх і задовольнить другу половинку.  

Молоде та зухвале: історія божоле нуво

Попередня

KAI: легендарні японські ножі відтепер представлені у TWLV

Наступна