Меню

Ідеї ​​подарунків до Дня святого Валентина від TWLV

4 лютого, 2022

День святого Валентина — це час, коли хочеться дивувати та радувати своїх коханих. Квіти й шоколадні цукерки, звичайно, завжди приємно отримати, але може скластися враження, що ви недостатньо виявили фантазію. Чого насправді хотілося б вашій другій половинці?

TWLV підібрали кілька ідей, які витончено продемонструють ваші почуття та залишаться на згадку, прикрашаючи будинок.

 

Для неї

Любительку благородних напоїв приємно здивують гарні келихи. Наприклад, Riedel Superleggerо, виконані вручну із надтонкого безсвинцевого кришталю. Їхня класична форма підходить для світлих, свіжих, сухих ігристих вин. Інші чудові келихи від відомого австрійського бренду — Riedel Max. Їхня форма була натхненна витонченими трояндами з довгими стеблами, які ростуть біля фабрики Рідель у Куфштайні. Ці келихи ідеально підійдуть для високоякісних ігристих вин, таких як шампанське, Кава, Креман, Франчакорт.

Творчій дівчині, яка розуміється на сучасному дизайні, сподобається ваза Rosenthal Fast Gold Titanisiert від Седріка Рагота. Її незвичайна, динамічна форма та золоте покриття стануть привабливою деталлю в інтер'єрі.

Якщо ваша супутниця захоплюється модою, вона оцінить чашку з блюдцем для еспресо Rosenthal Versace Barocco Mosaic. Принти, розроблені самим Джанні Версаче, продовжують прикрашати вироби культового італійського бренду. Ще один витончений варіант чашки з блюдцем - Wedgwood Hibiscus. Яскрава, і водночас ніжна колекція HIBISCUS у східному стилі з розкішними синіми квітами та золотими візерунками ручної роботи подарує відчуття приходу весни.

 

Для нього

Якщо ваш чоловік віддає перевагу міцним напоям, прекрасним подарунком стане келих для віскі Cristallerie de Montbronn Seville. Гравірування ручної роботи приємно лежить у руці та створює на кришталі вишукані візерунки, крізь які проступає золотистий колір напою. Продукцію французького бренду Cristallerie de Montbronn можна побачити в найкрасивіших палацах, престижних ресторанах та готелях усього світу.

Цінителю вин сподобається набір винних інструментів L`atelier Du Vin Le Collectionneur в красивій дерев’яній коробці. Власник бренду П'єр Рішар вшановує традиції виноробства, створюючи водночас абсолютно новий формат барного інвентарю. Ще один тематичний подарунок — книга «The 100: Burgundy Exceptional Wines to Build a Dream» про історію виготовлення вина.

У нашому асортименті також є інші книги від видавництва Assouline. Це легендарні та єдині у своєму роді книги ручної роботи про моду, подорожі, архітектуру, фотографії та дизайн. Серед них ви знайдете унікальний подарунок відповідно до інтересів вашого супутника.

Теплим та затишним подарунком стане кухоль Rosenthal Far Far Closer. Автор сюрреалістичних ілюстрацій цієї колекції - дизайнер та татуювальник Морган Лехат. Кухоль не тільки зігріє гарячими напоями, але і стане цікавою деталлю інтер'єру.

 

Для пари

Про ваші глибокі почуття розкажуть без слів келихи Wedgwood Vera Wang Infinity Giftware адже на них зображено знак нескінченності. У комплекті представлені 2 вироби, виготовлені з елегантного з'єднання кришталю зі сріблом. Келихи підійдуть для подачі ігристих вин.

Якщо ж ви віддаєте перевагу червоним винам, зверніть увагу на ще один витончений келих - Eisch Ravi Gold. Ніжка вручну розписана 24-каратним золотом, тож такі келихи привнесуть у ваш будинок особливий блиск.

Прекрасним доповненням вашого інтер’єру стане свічник "Бруклін" Reflections Copenhagen. Його суворі геометричні лінії та красиві переходи кольору зачаровують та притягують мерехтінням від світла свічки. Ще один варіант свічників - набір Wedgwood Vera Wang Love Knots. Елегантний дизайн цієї моделі зі срібними ніжками та бантиком натхнені справжньою романтикою.

Для затишного чаювання та романтичних сніданків чудово підійде чайний набір Haviland Portofino. Цей ніжний посуд родом із французького міста Лімож - світової столиці фарфору. А доповнить атмосферу королівського чаювання вишукана етажерка Wedgwood Arris. Елегантно комбінуючи теплий металік та текстурні деталі, колекція Arris демонструє чудове поєднання майстерності та дизайну.

Вибравши подарунок, ви можете персоналізувати його за допомогою оригінального підпису з нагадуванням про те, як ви познайомилися, милого парного фото чи фрази, зрозумілої лише вам двом. І пам'ятайте, що найкращий подарунок з усіх - це час, проведений із людиною, яку ви любите.

 

TWLV & Vogue UA: В гостях у Ірини Ковальчук

Попередня

Поради експерта: Як відсвяткувати День закоханих та що подарувати

Наступна