Меню

Мідний посуд De Buyer

14 вересня, 2023

Наші можливості у приготуванні страв практично безмежні: шедеври азійської, європейської чи мексиканської кухні можуть стати нашою смачною вечерею, якщо прикласти трохи зусиль. Головне, мати перевірений рецепт і якісний інвентар. Проте часто ми готуємо не лише заради страви, а й експерименту. Що можна приготувати в мідному посуді, у чому перевага та яких правил потрібно дотримуватись, аби мідний посуд прослужив якомога довше? Відповіді на запитання радо даємо у нашій статті.

Особливості мідного посуду

Мідь завжди була найкращим матеріалом для приготування їжі завдяки своїм відмінним теплопровідним властивостям. Серія мідного посуду Prima Matera від De Buyer унікальна тим, що повністю підходить для використання на індукційних поверхнях. Кожен виріб складається з 90% міді та 10% високоякісної нержавіючої сталі, що забезпечує індукційні властивості та гарантує максимальну теплопровідність. Ми розкажемо детальніше про асортимент посуду з колекції Prima Matera і запропонуємо варіанти страв, які можна в ньому приготувати.



Висока теплопровідність
Мідь — найкращий провідник тепла серед металів, тому посуд рівномірно прогрівається по всіх поверхні, а відтак страви готуються поступово. У сковорідках De Buyer Prima Matera діаметром від 20 см до 32 см можна приготувати ідеальної консистенції ризотто чи ніжний омлет.



Ефективне приготування

Мідний посуд нагрівається швидко і відпускає тепло, коли ви вимикаєте конфорку, що дозволяє точно керувати процесом готування. Скористайтеся ковшами різного діаметру для приготування сирного соусу чи Бешамель або карамелі. 



Не взаємодіє з їжею
Мідь не окислюється продуктами, тому смак інгредієнтів залишається незмінним.
Сміливо запасайтеся смачним джемом і варенням на зиму. Зручно змішувати у великих каструлях De Buyer.



Естетичний вигляд
Мідний посуд виглядає розкішно і стильно на будь-якій кухні. Він може служити не лише для приготування страв, але й для сервірування столу. А ще дозволяє створити страви високої якості та насолодитися кулінарними експериментами. Розширюйте свій гастрономічний горизонт та вирушайте в подорож до світу смаку разом з мідним посудом!

Весільний сезон у TWLV

Попередня

Rosenthal вражає: нова колекція Swarovski

Наступна